Miért éri meg nálunk bérelni a webáruházat?

Webshop bérlés

 

Webáruház bérlése alatt:

A webáruház bérlés konstrukció alatt a bérbeadónak erős érdeke fűződik hozzá, hogy Neked technikailag olyan webáruházad legyen, ami megfelel a kor kihívásainak.

Ez nem igaz webáruház készítés esetén. Ez esetben a webáruházat készítő programozó nem fogja folyamatosan, ingyen fejleszteni a webáruházat, miért is tenné? Miért is adna Neked ingyen munkát?

Összegezve; rövid és hosszú távon is a webáruház bérlése jobban megéri, mint webáruházat készíttetni. Jahh, és a olcsóbb is, sokkal.

Mivel egy webáruházban több termék is szerepel ezért Neked mindegyik termékre jó helyen kell szerepelned a Google keresőben. Erre külön programot biztosítunk a webáruházban.
Ezért a webáruház keresőoptimalizálása a feltöltött termékekre külön-külön van optimalizálva. Ennek a várható eredménye, hogy minden termékedre jó helyezést kell elérned a Google listában.

A webáruház funkciói, tudása független attól, hogy webáruház bérlés, vagy vásárlás történik. Bérlés alatt is meg lehet vásárolni a webáruházat.

 

Jótanács webáruház bérlés előtt!

Teljesen mindegy, hogy milyen funkciókkal, modulokkal, rendelkezik a webáruházad, sőt az sem garancia ha drága webáruházat bérelsz. A webáruházad valószínűleg meg fog bukni, ha a keresőoptimalizáltsága nem jobb a többi webáruháznál.

A képlet rendkívül egyszerű és érthető:

Ha a Google keresőben az Te webáruházad rosszabb helyen szerepel a versenytársaid (ugyan azt kínálja amit Te) webáruházánál, akkor nem a Te webáruházadra kattintanak, hanem a versenytásaidéra.

Tehát mindegy milyen webáruházat bérelsz, ha a látogató meg sem találja.

A bérelhető webáruház kereső-optimalizáltsága

A webáruház több szinten, több keresőoptimalizálási technikát tartalmaz. Természetesen megvannak a kötelező elemek is: Azonban ezeket minden webáruház tudja, ezért ezzel nem szerzel előnyt.

A webáruház tartalmaz egy keresőoptimalizáló programot. A piacon csak ez a webáruház rendelkezik ilyennel.
Ez a program megmondja, hogy mit hova írj, mit, honnan törölj, hogy jó legyen a Google helyezésed.

Ha Google szakértő vagy, akkor erre nem lesz szükséged. Ha nincs ilyen tudásod, akkor Neked ez a webáruház kell.

Webáruház kipróbálása itt
telefon

Belegondoltál ebbe?

Minden vállalkozásnak gondoskodnia kell róla, hogy előállítson egy terméket, vagy valamilyen szolgáltatás nyújtson, aztán ezekért kaphat pénzt. Hirdetési weboldal bérlése esetén, Neked ezekről nem kell gondoskodnod, hiszen készen kapod, szinte korlátlan mennyiségbe a szolgáltatást, amit aztán eladhatsz. Ez a hirdetési felület.
WEBHASZON VÁLLALKOZÁS: Minden jog fenntartva. ©