Bérlés

Bérlés vagy vásárlás, melyik mellett döntsünk?
Ha nincs elegendő pénz, akkor csak is a bérlés jöhet szóba, ám ha a költségvetés megengedi a weboldal vásárlást, akkor más a helyzet.
A bérelt weboldalaknál nincsenek nagyon speciális funkciók, melyek csak a te üzletedre alkalmasak. Ezért ha nem bérelt webáruházat, bérelt weboldalt használsz, akkor jobban az igényeidre tudod szabi a webáruház készítéskor, illetve a weboldal készítéskor. Ám ennek ára van:

 

A bérlés anyagilag jobb „csak"

Minden összevetve a weboldal, webáruház bérlés anyagi szempontból jelentősen jobb. Ha megnézzük a fenti indokokat, akkor észre kell vennünk, hogy ezek végső soron csak anyagi szempontok.
Viszont ha a pénz nem elsődleges, és nem is másodlagos, akkor bizony jobb megoldás a weboldal készítés választása.

Szóval mindent kiadhatsz egy profi cégnek, és így valószínűleg sok vásárlásod is lesz a weboldaladon keresztül. Most már csak annyi a dolgod, hogy kimatekozod, hogy a hasznod (nem a bevételed), fedezi-e a kiadásaidat úgy, hogy még neked is marad.

Tehát a kérdés továbbra is nyitott: bérlés, vagy vásárlás?


telefon

Belegondoltál ebbe?

Minden vállalkozásnak gondoskodnia kell róla, hogy előállítson egy terméket, vagy valamilyen szolgáltatás nyújtson, aztán ezekért kaphat pénzt. Hirdetési weboldal bérlése esetén, Neked ezekről nem kell gondoskodnod, hiszen készen kapod, szinte korlátlan mennyiségbe a szolgáltatást, amit aztán eladhatsz. Ez a hirdetési felület.
WEBHASZON VÁLLALKOZÁS: Minden jog fenntartva. ©