Apróhirdetési weboldal bérlés

Vajon mennyit keresnek a nagy hirdetési weboldalak?

Az internetes hirdetési biznisz mekkora szeletet hasít az internetes bevételekből?
Szerintem Te is sejted, hogy ezek Irdatlan összegek.
Akkor miért nem üzemeltet mindenki ilyen hirdetési oldalt? Mert nagyon drága.

Milyen lehetőségeket kínál ez a bérelhető hirdetési weboldal, melyek kiaknázása csak a te képzeleteden múlik?

Válassz az életből egy területet, ami neked tetszik, ami közel áll hozzád, amit ismersz! Erre a területre kell hirdetési oldalt csinálni, ezt a területet fogod uralni. Minél szélsőségesebb ez a terület annál jobb. A hirdetési weboldal technikailag tud szakosodni, rászabható a témakörre.

Fontos: ezt használd ki; egy speciális, jól behatárolt területet, témakört sokkal könnyebb uralni a piacon, mint ha a piac egészét akarnád meghódítani.

Lehet, hogy már valaki elkezdett a Te területeden is egy hasonló oldalt. Így a cél nem biztos, hogy az, hogy Te legyél az első (ha igen: hurrá), hanem, hogy Te legyél az első, aki jól csinálja!

Figyelj csak!
Nem a facebook volt az első közösségi oldal, nem a CANNON találta fel a nyomtatót és Steve Jobs sem nem találta fel az iPhone-t. Csak ők csinálták először jól.

Nézzük az anyagiakat!

Végül is ez az egész a pénzről szól.
Mit veszíthetsz: ha megrendeled, aztán semmi mást nem teszel:
pontosan: 40 300Ft-ot. Ennyibe kerül tokkal, vonóval elindítani és egy fillérrel sem többe.
Mit veszíthetsz: ha nem vágsz bele: amit nyerhetsz.
Mit nyerhetsz: pénzt, időt és persze pénzt. Olyan dologért fizetnek hirdetési oldalakon, amit nem kell előállítani, nem kell hozzá nyersanyag, nem kell hozzá munkás, ingyen a rendelkezésedre áll és újra és újra fizetnek érte. Ilyen a hirdetési felület bérbeadása. A hirdetés kiemelése. A hirdetés előrehelyezése.
A kiemelés és előrehelyezés egészen addig le van automatizálva, amíg a pénz a számládra nem érkezik, be sem kell kapcsolnod a géped. Ezt nyerheted!

A bérleti díj 6000Ft/30 nap. Bérleti díjat csak négy havonta kell fizetni.

Ez most időre megy!

Már késő lesz, bérelni egy apróhirdetési weboldalt, ha más lefoglalja a Te területedet, amit a hirdetési weboldallal kívánsz uralni.
Aznap mikor veszélyben fogod látni a mostani pénzforrásodat, már késő lesz elkezdeni egy ilyen bevételi forrást elindítani.

Mekkora munkád lesz a hirdetési weboldallal?

Három szakaszra bontottam a teendőket:

  1. A weboldal beállításainak elvégzése, ez nem ördöngösség, inkább robotmunka. Nem igényel képzettséget, vagy programozó tudást.
    Rászánt idő: egy hét, munkahelyed mellett.

  2. A weboldal felfuttatása. Nem ez fogja megszabni a sikeredet, ez csak azt szabja meg, hogy mikor éred el. Minél előbb felfuttatod, azaz minél előbb felkerülnek az oldalra a hirdetések, annál előbb jön el a sikered.  Hiszek a szorgos munka eredményében, de erre csak ebben az időszakban lesz szükség.

  3. A weboldal üzemeltetése. Ez az utolsó művelet és ez valójában már nem időhöz kötött munka. Le kell üzletelni az egyedi hirdetés felületek kiadását: kinek mennyiért, mennyi időre, stb. Bővítheted az oldalt hirdetés típusokkal, menüpontokkal, de ezeket már az otthonodban a számítógéped előtt kényelmesen egy kávé mellett végezheted.

Szorongasd meg főnököd!

Ha van egy felfuttatott hirdetési weboldalad, ami pénzt hoz, akkor tapasztalatod is van, hogy belekezdhess a következőbe is.
Ezután rúgd ki a főnököd!
A motivációs üzenetek mind azt tanítják, hogy amit szeretnél, azt el is tudod érni. Ez így is van. De amit tanítás nélkül Te is tudsz: ha nem nyújtod ki a karod, nem kezdesz bele, nem éred el a célodat.
Csak reménykedni nem elég!

Miben jobb Neked ez a hirdetés weboldal a többinél?

Az apróhirdetési oldalaknál meg van szabva, hogy milyen területre készültek. Ha készítenek egy ingatlanhirdetési weboldalt, az már nem használható műszaki cikkek hirdetésére.
Ezt a hirdetési weboldalt programozói tudás nélkül változtathatod, bővíthetd a hirdetési témádra specializáltan is. Beállítható antik tárgyakra, de gond nélkül beállítható egy bútor apróhirdetési oldalnak, annak minden jellemzőjével együtt.

Ha olyan hirdetési weboldalt bérelsz, ami nem bővíthető, változtatható egy adminisztrációs felületen, akkor programozót kell fogadnod a munkára. Ez a programozó csak a weboldal készítője lehet, ugyan is más nem tudja fejleszteni. Ez nagy kötöttség és plusz költség.

Több, beépített fizetési lehetőség, kártyás fizetések, emelt díjas SMS fizetés, automatizált funkciók, és még sok hasznos tudás van ebben az oldalban.

Ez a piacon elérhető legjobb hirdetési oldal, ami bérelhető és meg is megvásárolható.

Összes funkció listája itt.

Fogod tudni kezelni, mi lesz menetközben, ha nem megy?

A weboldal több funkcióval is rendelkezik ezek kezelése begyakorolható. Nem kell előképzettség, programozói tudás. Alapszintű számítógépes kezelés elegendő.
A kezelésben szívesen segítünk. Minden napon (hétvégén is, ünnepnap is) fenntartunk egy telefonvonalat, hogy Neked segítsünk, ha szükséged van rá.

Hét éve vagyunk a szakmában. Négy fővel dolgozunk. Számos weboldal típusra készítettünk szoftvert és adunk jelenleg is bérbe.

Ezért tökéletesen tisztában vagyunk vele, hogy ha neked nem éri meg üzemeltetni a hirdetés weboldalt, akkor nekünk nem lesz pénzünk!

telefon

Belegondoltál ebbe?

Minden vállalkozásnak gondoskodnia kell róla, hogy előállítson egy terméket, vagy valamilyen szolgáltatás nyújtson, aztán ezekért kaphat pénzt. Hirdetési weboldal bérlése esetén, Neked ezekről nem kell gondoskodnod, hiszen készen kapod, szinte korlátlan mennyiségbe a szolgáltatást, amit aztán eladhatsz. Ez a hirdetési felület.
WEBHASZON VÁLLALKOZÁS: Minden jog fenntartva. ©